Italien slog England 2-1 i deres debutkamp ved VM

Det blev af alle dømt til at være en "fremragende kamp, ​​spillet med klasse og generøsitet: i går aftes slog Italien England 2-1 i debutkampen ved VM." På trods af den høje luftfugtighed i Manaus stadion frygtede meget, og trods fraværet af Buffon, skadede, tog Italien det første, fremragende resultat med et mål af Marchisio i det 35 "minut på en fremragende aflevering. Pirlo, stor direktør for hele spillet.

© web

Efter bare to minutter, på 37 ", kom det kolde brusebad: Italien blev distraheret et øjeblik, og den engelske Sturridge scorede på en aflevering fra Rooney og slog vores målmand Sirigu. Spillet trak ud mod slutningen af ​​første halvleg, med kun et par glimt og et forsøg fra Balotelli, peger han fra tid til anden forladt i den modsatte halvdel.

Se også

Piercing navne: alfabetet til kropsdekoration

Tatovering bag øret: et nyt forførelsesvåben?

Ved genoptagelsen ændrer formationen sig ikke. Og det virker, for allerede ved 50 "har Candreva brug for et indlæg under målet til Balotelli, der let scorer Italiens andet mål. Så starter Italien selvfølgelig et afslappet og ikke særlig aggressivt spil, for at beholde resultatet.Og alt ville forløbe stille og roligt, hvis det ikke var et frispark, der blev betroet Pirlo, der rammer overliggeren og nærmer sig det tredje mål, som aldrig kommer. fremragende 2-1, bliver det tid til at møde Costa Rica, fredag ​​den 20. juni, frisk fra en utrolig sejr mod en Uruguay-favorit, slået 3-1.