Farvel, VM. Italien blev besejret af Urugay

Efter at have (uventet, lad os se det i øjnene) slået England 2-1 og tabt (selv her uventet) mod Costa Rica 0-1, så kampen mod Urugay mange italienere limet til skærmene, med ventet åndedrag.

Et nederlag, der for vores Azzurri svarer til at forlade VM med en stor bitterhed i munden, især efter at have vist et meget bedre hold i kvalifikationen.

Natal stadion oplevede to mindre aggressive hold end forventet, når der er et sted på spil at fortsætte i VM, i hvert fald i første halvleg. Et Italien, der startede med en god fordeling på banen og mere besiddelse af bolden med respekt til modstanderne. Omkring det 21. minut får Balotelli et gult kort, hvilket ville have forhindret hans deltagelse i den næste kamp.
En første halvleg der ender 0-0, men med et velfordelt landshold på banen og med god formulering, selvom den til tider er lidt beskidt.
De første 10 minutter af anden halvleg ser meget lidt ske, indtil Marchisio lider af et fejlagtigt (eller måske overdrevet?) Rødt kort, der tvinger ham til at gå ud for en påstået fejl mod nej. 17 i Uruguay (Godìn), og som forpligter vores landshold til kun at have 10 spillere på banen.
I det 70. minut foretager Prandelli en ændring og lader Cassano komme ind i stedet for Immobile, der efterlader ham med endnu en mulig ændring for Azzurri.
Det er på 80., at Uruguay scorer målet takket være et hjørnespark.Målet er scoret fra skulderen af ​​Godìn.

Dermed ender det med en 1-0, Italiens kapløb om VM, med så meget bitterhed, mange ifs og mange buts og en stor skuffelse fra alle Azzurri-fans.

Se også

Tragus Piercing: Hvor smertefuld kan den mest trendy ørepiercing være

Piercing navne: alfabetet til kropsdekoration

Tatovering bag øret: et nyt forførelsesvåben?

Hvad sker der nu? Når alle kampene i denne gruppe er slut, vil alle hold, der er klassificeret i ottendedelsfinalen, støde og krydse hinanden. For eksempel: den 2. klassificerede i gruppe D, vil spille mod den første klassificerede i gruppe C, og den første klassificerede i gruppe H vil kollidere med anden klassificeret i gruppe G. Svært? Ja, måske lidt, især for dem, der ikke tygger fodbold godt, men vi forsikrer dig om, at det er mindre komplekst end det ser ud til. Nu hvor Italien er ude, vil du fortsætte med at følge VM? Vi inviterer dig til at trøste dig selv ved at glasere til nogle af de mest sexede fodboldspillere ved VM 2014.